ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Η μουσική σχολή ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΟΡΓΑΝΟΙΣ {Η μεγάλη του Μάρκου Σχολή} στεγάζεται από το 2017 στην οδό Πάρου και Χίου, σ’ ένα διώροφο κτίριο στο κέντρο της Ερμούπολης. Πρόκειται για ένα παλαιό, παραδοσιακό, λιθόκτιστο οίκημα του 1830, έκτασης 145 τετραγωνικών μέτρων, που αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως κύρια κατοικία και στη συνέχεια λειτούργησε ως ξενώνας.

Μετά την πλήρη ανακαίνιση και διαμόρφωσή του, στον πρώτο όροφο διαθέτει δύο αίθουσες διδασκαλίας και τη γραμματεία της σχολής, με τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής (συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές), παλιούς και σύγχρονους, να κοσμούν τους τοίχους του. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται άλλες δύο αίθουσες διδασκαλίας, το studio ηχογραφήσεων, η φυσική βιβλιοθήκη και βοηθητικοί χώροι.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τη σχολή και να δείτε από κοντά τόσο τον χώρο όσο και το διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, θα ήταν χαρά μας να σας ξεναγήσουμε τις καθημερινές από τις 12:00 έως τις 20:00.

ΕΓΓΡΑΦΗ

{ Στο τμήμα που σας ενδιαφέρει }

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία ή να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα “Επικοινωνία”

Χίου & Πάρου, 84100, Σύρος

22810 76516, 6932 327772

info@enhordais.gr