ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΟΡΓΑΝΟΙΣ στις «Μέρες Ρεμπέτικου» στη Σκόπελο!

Η Μεγάλη του Μάρκου Σχολή συμμετείχε μουσικά στο 3ο Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου» στη Σκόπελο. Μέτα από πρόσκληση των διοργανωτών του Φεστιβάλ, ταξιδέψαμε από τη Σύρο στη Σκόπελο!

Την 15/7/21 στην Παναγίτσα του Πύργου Σκοπέλου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου» ανεβήκαμε ξανά στη σκηνή, ύστερα από μήνες αναμονής… Οι μαθητές μας, Ζερβός Θεόφιλος, Στρατής Λαυρέντης, Χαλαβαζής Αλέξανδρος, Χατζηανδρέου Δημήτρης, ερμήνευσαν τραγούδια του Μάρκου και του Στέλιου Βαμβακάρη. Η χαρά μας μεγαλύτερη καθώς τραγούδησε μαζί τους η σπουδαία ερμηνεύτρια Εβελίνα Αγγέλου, σύζυγος του Στέλιου Βαμβακάρη.

Το επόμενο μεσημέρι, στο Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου, συνεχίσθηκε το αφιέρωμα στο Μάρκο με τους μαθητές της σχολής και τους Βασίλη Κορακάκη, Θοδωρή Μέρμηγκα, Ανδρέα Δέλλιο, Κώστα Καλαφάτη καθώς οι διοργανωτές, οι επισκέπτες και οι νησιώτες συμμετείχαν τραγουδώντας και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα με άρωμα Ελλάδας…

Θερμές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες για την προσπάθεια, τη συνέπεια και το ήθος τους καθώς και στους διοργανωτές του Φεστιβάλ, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου, τον καλλιτεχνικό διευθυντή Κώστα Καλαφάτη, τους εθελοντές και τους Σκοπελίτες για την υποδοχή, τη φιλοξενία και τη συνολική διοργάνωση. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Ο στόχος «κοινός» και τον υποστηρίζουμε!