ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Συνάντηση – Μουσικό Εργαστήριο 2021

Το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021, ώρα 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Di Mare» περιοχή Φετουρή – Ποσειδωνίας Σύρου, πραγματοποιήθηκε «Συνάντηση – Μουσικό Εργαστήριο» μεταξύ δασκάλων, μαθητών και οικογενειών τους.

Μεγάλη μας χαρά που συναντηθήκαμε πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Συζητήσαμε ως προς τους στόχους της σχολής, τη μουσική εκπαίδευση, τη δημιουργία του νέου τμήματος Ζωγραφικής. Αξίες, εργαλεία και εφόδια για τους μαθητές – για την οικογένεια – για τον καθέναν μας…

Για μία ακόμα φορά, κοντά μας ήταν ο κ. Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος από την αρχή στηρίζει έμπρακτα και με αγάπη την προσπάθεια.

Ευγενείς και σεμνός μας είπε:

«Να μην αφήσετε τα παιδιά να βαρεθούν ποτέ. Δώστε τους κίνητρα σαν να τους παίρνετε ένα καινούργιο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν θα τους δώσει τόσο μεγάλη χαρά όσο τα όργανα τους. Οι φίλοι μπορεί να σας προδώσουν, τα όργανα ποτέ!»

Παίξαμε και τραγουδήσαμε όλοι μαζί αγαπημένα τραγούδια.

Γνωρίζουμε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν απαιτητική για όλους, αλλά ελπίζουμε αυτή που έρχεται να έχει λιγότερες δυσκολίες και περιορισμούς. Οι δεσμοί που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δασκάλων, των μαθητών και των γονέων, είναι σαν μιας μεγάλης οικογένειας που μοιράζεται κοινές ηθικές αξίες και την χαρά που προσφέρει η μουσική.

Θερμές ευχαριστίες προς όλους, επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές.

Αγαπημένε μας Μαέστρο και «Οδηγέ» Σταύρο Ξαρχάκο, σε ευχαριστούμε για το δρόμο που μας άνοιξες…

Με σεβασμό και εκτίμηση,
ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΟΡΓΑΝΟΙΣ